تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

قالیباف: رفت‌وآمد روسای جمهور کشورهای دیگر تاثیری در توانایی کشورمان ندارد

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: رفتن و آمدن رؤسای جمهور کشورهای دیگر تا زمانی که ما به توان داخلی و فکر و اراده ایرانی متکی باشیم، هیچ تأثیری در توانایی کشورمان برای تأمین منافع خود نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۸ - ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 10
کد خبر: ۲۶۲۶۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (یکشنبه) در نطق پیش از دستور خود گفت: درباره انتخابات اخیر در ایالات متحده آمریکا باید تصریح کرد که بی‌تردید در شیوه دشمنی افرادی که به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب می‌شود تفاوت معناداری وجود دارد.

 

وی افزود: نکته اصلی این است آنچه رفتار دشمن در قبال ما را تعیین می‌کند قدرت ملی و رفتار مقتدرانه و هوشمندی ما بر پایه رویکرد عقلانیت انقلابی است.

 

قالیباف اظهار کرد: بیش از این بارها تصریح شده است که عنصر اصلی قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران مردم هستند که می‌توانند مبتنی بر باور به سنت‌های الهی، از ظرفیت‌های داخلی استفاده کنند و در همه زمینه‌های نظامی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی پایه‌های محکم برای اقتدار ملی ایجاد کنند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: استقلال عمل و پرهیز از هرگونه وابستگی به کشورهای خارجی، اصل بنیادین نظام جمهوری اسلامی ایران است و موفقیت‌ها و پیشرفت‌ها در هر زمینه‌ای صرفاً در این چارچوب به دست آمده است.

 

وی تاکید کرد: رفتن و آمدن رؤسای جمهور کشورهای دیگر تا زمانی که ما به توان داخلی و فکر و اراده ایرانی متکی باشیم، هیچ تأثیری در توانایی کشورمان برای تأمین منافع خود آنگونه که صلاح بدانیم، نخواهد داشت.

 

قالیباف تصریح کرد: قدرت‌های نوظهور و سلطه ناپذیر همچون ایران که بر قدرت درون‌زای خود تکیه دارند، در نظم آینده جهان نقش موثرتری ایفا خواهند کرد و در همین راستا همکاری‌های راهبردی جدیدی برای تأمین منافع دوجانبه تدارک خواهد شد و نظم پیشین جهانی عمیقاً تحت تأثیر قرار خواهد گرفت.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: توان داخلی ایران که برآمده از قدرت ملت و اراده سلطه ناپذیری ماست قدرت‌های جهانی را مجاب می‌کند تا مصالح ملت ایران را در تصمیمات خود لحاظ کنند. در این زمینه در کنار تقویت بنیه دفاعی، مهم‌ترین اقدام ما مسئولان حل مسائل بر زمین مانده مردم مخصوصاً حل مشکلات اقتصادی کشور است که بهترین بازدارندگی را در برابر هر تهدید و فشاری دارد و ضامن موفقیت در آوردگاه بین‌المللی است.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: در پایان از تمامی مجاهدان جان بر کف نیروهای مسلح به ویژه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که در روزهای گذشته با انجام عملیات‌های ضد تروریستی گسترده در شرق کشور ضرباتی دقیق و مؤثری بر گروهک‌های تروریستی وارد کردند، صمیمانه قدردانی و تشکر می‌کنم./ مهر

ارسال نظر